Peetgården.jpg
 

THE NORTHERN HIDEAWAY

 
 

 

MÖTEN

"The Northern Hideaway" är ett begrepp som beskriver Peetgården på ett utmärkt sätt - en avskild tillflyktsort där den ostörda gemenskapen står i centrum. Här finns lugnet som vi alla behöver då och då. Här finns också den goda maten, upplevelser och den vackra naturen. Perfekta förutsättningar för ett mindre företag, en ledningsgrupp eller ett privat sällskap som uppskattar en autentisk historisk miljö.
 

Med sitt avskilda läge mellan Luleå och Boden ligger Peetgården bara 20 minuter från stora delar av Norrbottens näringsliv. Avståndet till Luleå Flygplats och därefter till Stockholm och världen är bara 30 minuter bort. Platsen är med andra ord perfekt för möten över dagen eller över flera dagar och som ”grädde på moset” ligger golfbanan bara 5 minuter bort.


MÖTEN & KURSER 

För näringslivet i regionen erbjuder Peetgården ett perfekt ställe för affärsmöten, styrelsemöten, ledningsgruppsmöten och kurser. För besökare från när och fjärran ges en möjlighet att komma bort samtidigt som gården med dess unika miljö ger en känsla av att komma hem.  

Resekostnader, tidsvinster och miljöhänsyn är några av fördelarna jämfört med att resa bort för att få uppleva denna avskildhet som normalt måste sökas på längre håll.


KOMBINERA ARBETET MED AVKOPPLING

Oavsett tid och plats utgör arbetet en stor del av vårt liv. Då arbetsbördan är som störst behöver vi få möjligheten att stanna upp för en stund. Att få tid och möjlighet att umgås i en avkopplande miljö blir mer och mer viktigt i vardagen. På Peetgården med dess unika miljö kommer avkopplingen på köpet.


UPP

 
Peetgarden_Broschyr_hi-4.jpg

 

MILJÖN

Peetgården är en plats där man trivs. Där välmående och kreativitet lyfts fram, där även tystnaden har en given plats. Trots platsens avskilda läge, är det lätt att komma hit.

Boendet på Peetgården omfattar 14 bäddar fördelat på fem rum i två byggnader - i en helt unik miljö med anor från mitten av 1600-talet. Rummen och miljön är renoverade till en nivå som inte kommer att skämmas för sig, och den historiska miljön kombineras smakfullt med modern teknik och bekvämlighet. Varje rum har en egen personlighet, där du finner lugn i en harmonisk, genuin inredning.


NYGÅRDEN

Vår stolthet, Nygården, uppfördes under det stora fredsåret 1648. Huset har restaurerats med varsam hand och den ursprungliga miljön med timmerväggar och stänkmålning har återställts. Här finns totalt fyra rum med helkaklade ensuite wc/dusch, varje rum är unikt i storlek och utförande. Här finns ett stort kök och allrum/konferensdel. Här finns bredbandsuppkoppling, projektor, whiteboard etc och konferensdelen rymmer upp till 22 personer.


TORPET

Här hittar du vår relax-avdelning och vårt vildmarkskök där du har möjlighet att avnjuta mat tillagad över öppen eld. I relaxen finns en härlig bastu & badtunna. I vildmarksköket finns plats för upp till 12 personer. På Torpet är det njutning som gäller. 


BAGARSTUGAN

I bagarstugan finns vår suite, ett trivsamt dubbelrum med hög standard. I det helkaklade ensuitebadrummet finner ni ett badkar med lejontassar och mysig öppen spis. I bagarstugan finns alla ingredienser för en trivsamt vistelse.

 
AlgkalvKiruna.jpg

 

MATEN

På Peetgården är måltiderna en del av upplevelsen. För varje bokning anpassar vi maten efter era önskemål. Förutom frukost, fika och lunch så levererar vi ett unikt alternativ med en helt skräddarsydd middagsupplevelse, där ni som gäster, tillsammans med vår stjärnkock Sebastian Gröndal lagar maten. Självklart kan ni även boka vanlig middagssittning med helt efter er anpassad meny.

Den kulinariska upplevelsen bottnar i säsongens lokala råvaror av högsta kvalité.

 

 

AKTIVITETER

På Peetgården The Northern Hideaway gillar vi äventyr. Naturen och årstidsväxlingarna är en outtömlig källa till nya spännande upplevelser. Vildmarken och ett av norra Europas bästa fiskevatten finns på behagligt avstånd. Vi har stor erfarenhet av att skräddarsy lösningar - här kommer lite inspiration:


SOMMAR/HÖST

 • Rafting/forsränning

 • Kanot/kajaksafari

 • Fiske/Flugfiske

 • Klättring

 • Multisport

 • Golf


VINTER/VÅRVINTER

 • Snöskotersafari med vildmarkslunch

 • Hundslädsfärd med vildmarkslunch

 • Pimpelfiske

 • Snöskoter

 • Drive on ice – bilkörning på is


GÅRDSNÄRA AKTIVITETER

 • Vi lagar mat tillsammans med kock

 • Kanotutflykt i närområdet

 • Svamp- & bärutflykt i storskogen


För mer information om aktiviteter, kolla in vår partners webbplats.

>> CREATIVE ADVENTURE

 

 

 

KONTAKT

Lina Ekström Morin

070 221 46 30

lina@tjersbryggeri.se

Besöksadress:

Svampvägen 2, S-961 48 Boden